logo
Vi er søde, ærlige og ambitiøse. Vores kerneværdier er åbenhed, gennemsigtighed og en god forretningsforståelse.

Online Marketing

Google AdWords

Konverteringsoptimering

Email Marketing

Analyse arbejde

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad enten du har et enkelt spørgsmål, ønsker at høre mere om et muligt samarbejde eller noget tredje. Slå endelig vejen forbi kontoret - vi har altid kaffe på kanden!

+45 42809380

info@arosmedia.dk

Graham Bells Vej 18B, 8200 Aarhus N

info@arosmedia.dk

+45 42 80 93 80

Top

En strategi for din digitale tilstedeværelse

Ligesom din virksomhed sikkert har lavet en virksomhedsstrategi eller en strategi for kommunikation, så skal der også en digital strategi til, hvis man vil være til stede på en digital platform som stort set alle virksomheder er i dag. Denne strategi skal selvfølgelig implementeres sammen med din virksomheds øvrige strategier, så det hele hænger sammen. Vi hjælper dig med redskaber til at skabe det rette fundament for din digitale strategi. Vi hjælper dig med at besvare spørgsmål som: “Skal vi på Facebook?”, “Er en LinkedIn profil relevant for os?” osv. Der er nemlig ikke én bestemt strategi for alle virksomheder. En digital strategi skal altid tilpasses din virksomhed og de platforme, du agerer på, samt hvilken målgruppe din virksomhed henvender sig til.

Fordele ved en digital strategi

Der er rigtigt mange fordele ved at ligge en digital strategi for sin virksomhed. Det bliver lettere at nå den rigtige målgruppe ved at gøre brug af en målrettet online tilstedeværelse. Du øger din virksomheds synlighed online, skaber lead generering, og det er alt sammen noget, der skaber målbare resultater i sidste ende. Med en gennemtænkt og veludført digital strategi skaber du også mere værdi på bundlinjen.

Klik dig videre og se, hvad vi ellers tilbyder inden for digital strategi: