Top
Sociale

Medier

Det er vigtigt at være tilstede der, hvor ens kunder befinder sig - fx på Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi fungerer både som eksterne marketingkonsulenter, men varetager også gerne opsætning af annoncer m.v.

q

BLIV HØRT OG SET PÅ SOCIALE MEDIER!

Er din virksomhed at finde på sociale medier, såsom Facebook, Instagram og LinkedIn? Synes du, det er relevant, at din virksomhed er tilstede, hvor dine kunder befinder sig? Er svaret JA, og du endnu ikke befinder dig på de sociale medier, så er det på tide at komme igang! Vi hjælper dig gerne igang med brugen af de forskellige medier.

Vi er specialiseret i en lang række online markedsføringsværktøjer og har på samme tid stor kendskab til forbrugeradfærd og markedsføring. Efter dit behov fungerer vi derfor både som eksterne marketingkonsulenter, men varetager også gerne opsætning, udvikling og optimering af din online markedsføring ved brug af en lang række online markedsføringsværktøjer.

Social media marketing eksempel
q

Mød dine kunder, hvor de befinder sig!

Brug de sociale medier aktivt i din virksomhed til at møde dine kunder, der hvor de befinder sig. Mere end 67% af Danmarks befolkning bruger aktivt Facebook hver eneste dag.

Strategi for sociale medier

Nøglen til succes er god respons og kundeservice!

Aros Media kan opsætte kampagner og annoncesæt for dig!

Brug anmeldelser aktivt fra de sociale medier

Få hjælp til sociale medier!