logo
Vi er søde, ærlige og ambitiøse. Vores kerneværdier er åbenhed, gennemsigtighed og en god forretningsforståelse.

Online Marketing

Google AdWords

Konverteringsoptimering

Email Marketing

Analyse arbejde

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad enten du har et enkelt spørgsmål, ønsker at høre mere om et muligt samarbejde eller noget tredje. Slå endelig vejen forbi kontoret - vi har altid kaffe på kanden!

+45 42809380

info@arosmedia.dk

Graham Bells Vej 18B, 8200 Aarhus N

info@arosmedia.dk

+45 42 80 93 80

Top

Intro til Facebook Power Editor

Facebook Power Editor

Intro til Facebook Power Editor

Først kort om Facebook Business Manager

Med Facebooks Business Manager får du et overblik over alle dine sider og annonce konti og du kan tillade adgang til at andre personer kan administrere disse.

Der er 2 niveauer af administratorer: De ledende administratorer som kan tilføje og frakoble ansatte i Business Manageren. De ledende administratorer har naturligvis også beføjelse til at redigere i Facebook siderne og de tilhørende annonce konti.
De under-administratorer som tilføjes kan redigere i de sider og annonce konti som de har fået adgang til.

Når du arbejder i Business Manager arbejder du i en separat Facebook platform. Denne platform er også omtalt som ”det grå Facebook” idet topmenuen bliver grå når du navigerer i Business Manager. På den måde adskiller du altså din personlige profil fra dit arbejde på Facebook siderne. Du vil heller ikke modtage notifikationer fra din personlige profil mens du arbejder i Business Manager.

 

Facebook Power Editor

Facebook Power Editor er et mere avanceret værktøj til at administrere dine kampagner, annoncegrupper og annoncer. Dette skal ses i forhold til Facebooks oprindelig annonce management værktøj Ad Creator. Ad Creator kan efterhånden mange af de samme ting som Power Editor, men vil du opsætte mere avancerede kampagner, som har forskellige målgrupper og som skal køre på forskellige tidspunkter, så er Ad Creator mere omstændelig at arbejde med.
Med Power Editor kan du også spare tid hvis du ønsker at split-teste mellem forskellige udgaver af dine annoncer. Det er også værd at nævne at Facebook lancerer nye funktioner i Power Editor før de lanceres i Ad Creator.

Dubleringsfunktionen

Power Editor har en dubleringsfunktion der gør det meget lettere for dig som annoncør at lave flere annoncer for at split-teste mellem disse. På den måde sparer du masser tid når du blot vil redigere i enkelte af indstillingerne i annoncen for at se hvad der performer bedst.

Ændr i værdier i flere annoncesæt og annoncer

Har du fejlagtigt indtastet en forkert værdi – det kunne eksempelvis være alderen af målgruppen – kan du blot markere de annoncesæt, hvor du vil ændre værdien. Benytter man Ad Creator skulle fejlene rettes i hver enkelt annoncegruppe/annonce. Dette kan tage lang tid hvis du sidder med mange annoncegrupper og endnu flere annoncer.

Vil du benytte dig af denne funktion kræver det dog at værdierne i de annoncegrupper du vil redigere i er de samme. Er de ikke det vil du få meldingen ”Forskellig værdi”.

Opret opslag som annoncer

Ønsker du at nå ud til dit publikum via billedopslag skal du normalvis lave opslaget i din Facebook side for derefter at oprette en annonce i Ad Creator og booste opslaget. I Power Editor kan du lave opslaget som annonce fra start af.

Opslaget vises i målgruppens nyhedsstrøm og hos de venner som tagges i opslaget.

Gem uafsluttede kampagner under opsætningen

Er du vant til at opsætte kampagner i Ad Creator vil du vide at du skal afgive ordren for at gemme den. Dette er irriterende i og med at arbejde med en kampagne for så at stoppe og vende tilbage til den.

I Power Editor er det en mulighed at gemme sit arbejde som kladde for senere at arbejde videre på det.

I Ad Creator kan du vælge at pause din kampagne, men i længden bliver det uoverskueligt.

rasmus@arosmedia.dk

No Comments

Post a Comment