Top

Online og lokal markedsføring til dig!

Aros Media – Et tæt samarbejde med en god dialog!

Hos Aros Media har vi et holistisk syn på vores kunders forretning, hvilket vil sige, at vi lægger vægt på, at betragte din forretning som én stor helhed. Vi sætter os i dit sted og kigger på din forretning, som var det vores egen, og stiller spørgsmål til, hvad VI ville gøre, hvis det var os, som havde den daglige drift af DIN forretning.

Vi ønsker at indgå et langsigtet og gennemsigtigt samarbejde med dig, og vi er bevidste om, at desto flere penge vi tjener for jer, desto flere penge har I til, at vi kan udvikle jeres forretning. Hos Aros Media ønsker vi en positiv dialog, hvor det hele tiden handler om, at gøre tingene bedre i morgen, end vi gjorde det i dag. Online markedsføring skaber utrolig mange muligheder for DIN forretning, og med virksomheder som Google og Facebook, er det vigtigt at være opmærksom. De udvikler sig med lynets hast og vi vil sørge for, at din forretning hele tiden er optimeret og klar til de nye ting som lanceres.

I en opstart af et samarbejde vil vi bringe kortene til bordet. Sætte os sammen med dig, prioritere arbejdsopgaverne i samarbejde med dig, og efter bedste evne strukturere dem med #NiceToHave og #NeedToHave.

VORES KERNEVÆRDIER

Hos Aros Media baserer vi online markedsføring på forretningsforståelse, samt dybdegående kunde- og forbrugerindsigt, da en databaseret fremgangsmåde giver de bedste og mest målbare resultater. Resultater vi gerne vil hjælpe din forretning med at opnå i fællesskab.

Vi tror på at online markedsføring er fundamentalt i nutidens digitale verden. At være til stede hvor dine kunder leder efter dig – bevidst og ubevidst – skaber relationer dig og kunden imellem.

Vi er specialiseret inden for en lang række online markedsføringsværktøjer og har på samme tid stor kendskab til forbrugeradfærd og markedsføring. Efter dit behov fungerer vi derfor både som eksterne marketingkonsulenter, men varetager også gerne opsætning, udvikling og optimering af din online markedsføring ved brug af en lang række online markedsføringsværktøjer.