logo
Vi er søde, ærlige og ambitiøse. Vores kerneværdier er åbenhed, gennemsigtighed og en god forretningsforståelse.

Online Marketing

Google AdWords

Konverteringsoptimering

Email Marketing

Analyse arbejde

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad enten du har et enkelt spørgsmål, ønsker at høre mere om et muligt samarbejde eller noget tredje. Slå endelig vejen forbi kontoret - vi har altid kaffe på kanden!

+45 42809380

info@arosmedia.dk

Graham Bells Vej 18B, 8200 Aarhus N

info@arosmedia.dk

+45 42 80 93 80

Top

Online og lokal markedsføring til dig!

Aros Media – Et tæt samarbejde med en god dialog!

Hos Aros Media har vi et holistisk syn på vores kunders forretning, hvilket vil sige, at vi lægger vægt på, at betragte din forretning som én stor helhed. Vi sætter os i dit sted og kigger på din forretning, som var det vores egen, og stiller spørgsmål til, hvad VI ville gøre, hvis det var os, som havde den daglige drift af DIN forretning.

Vi ønsker at indgå et langsigtet og gennemsigtigt samarbejde med dig, og vi er bevidste om, at desto flere penge vi tjener for jer, desto flere penge har I til, at vi kan udvikle jeres forretning. Hos Aros Media ønsker vi en positiv dialog, hvor det hele tiden handler om, at gøre tingene bedre i morgen, end vi gjorde det i dag. Online markedsføring skaber utrolig mange muligheder for DIN forretning, og med virksomheder som Google og Facebook, er det vigtigt at være opmærksom. De udvikler sig med lynets hast og vi vil sørge for, at din forretning hele tiden er optimeret og klar til de nye ting som lanceres.

I en opstart af et samarbejde vil vi bringe kortene til bordet. Sætte os sammen med dig, prioritere arbejdsopgaverne i samarbejde med dig, og efter bedste evne strukturere dem med #NiceToHave og #NeedToHave.

HOLDET BAG

Rasmus Bæk Larsen

Rasmus Bæk Larsen

Strategisk rådgiver

rasmus@arosmedia.dk

Kim Sand Sørensen

Kim Sand Sørensen

Head of SEO & AdWords

kim@arosmedia.dk

Christoffer Henriksen

Christoffer Henriksen

SEO Praktikant

christoffer@arosmedia.dk

Christian Bendtsen - Partner

Christian Bendtsen

Direktør

christian@arosmedia.dk

Mette Røser - kommunikationspraktikant

Mette Røser

Kommunikationsmedarbejder

mette@arosmedia.dk

VORES KERNEVÆRDIER

Hos Aros Media baserer vi online markedsføring på forretningsforståelse, samt dybdegående kunde- og forbrugerindsigt, da en databaseret fremgangsmåde giver de bedste og mest målbare resultater. Resultater vi gerne vil hjælpe din forretning med at opnå i fællesskab.

Vi tror på at online markedsføring er fundamentalt i nutidens digitale verden. At være til stede hvor dine kunder leder efter dig – bevidst og ubevidst – skaber relationer dig og kunden imellem.

Vi er specialiseret inden for en lang række online markedsføringsværktøjer og har på samme tid stor kendskab til forbrugeradfærd og markedsføring. Efter dit behov fungerer vi derfor både som eksterne marketingkonsulenter, men varetager også gerne opsætning, udvikling og optimering af din online markedsføring ved brug af en lang række online markedsføringsværktøjer.