logo
Vi er søde, ærlige og ambitiøse. Vores kerneværdier er åbenhed, gennemsigtighed og en god forretningsforståelse.

Online Marketing

Google AdWords

Konverteringsoptimering

Email Marketing

Analyse arbejde

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad enten du har et enkelt spørgsmål, ønsker at høre mere om et muligt samarbejde eller noget tredje. Slå endelig vejen forbi kontoret - vi har altid kaffe på kanden!

+45 42809380

info@arosmedia.dk

Graham Bells Vej 18B, 8200 Aarhus N

info@arosmedia.dk

+45 42 80 93 80

Top

Karriere hos Aros Media

En karriere hos Aros Media vil byde på spændende arbejdsopgaver og godt arbejdsmiljø. Vi er søde, ærlige og ambitiøse mennesker med en analytisk og databaseret tilgang til vores arbejde.

Vores kunder er vores samarbejdspartnere, kollegaer og venner. Vi har en tæt dialog med vores kunder omkring deres forretning og behov. Har du lyst til at være en del af et dynamisk team, hvor der ikke er langt fra idé til handling? Vil du være med i et marketingbureau i rivende udvikling? Så send os en uopfordrende ansøgning på info@arosmedia.dk og skriv i emnefeltet “Marketingtalent”.

Praktikanter til Januar 2018 – Aros Media

Vil du kickstarte din karriere og få ansvar i et spændende marketing bureau? Har du en naturlig interesse for online marketing? Så send os en uopfordrende ansøgning på info@arosmedia.dk

Vi er altid på udkig efter engagerede, loyale og dygtige medarbejdere, som brænder for online marketing!

Ledige stillinger

Praktikanter til 2018
Er du vild med online marketing? Har du erfaring med SEO? Så er du måske LIGE den vi mangler! Se vores praktikopslag herunder!

SE MERE

PPC og SEO talent søges
Klar til at skabe de bedste resultater for vores kunder med PPC og SEO?

SE MERE