logo
Vi er søde, ærlige og ambitiøse. Vores kerneværdier er åbenhed, gennemsigtighed og en god forretningsforståelse.

Online Marketing

Google AdWords

Konverteringsoptimering

Email Marketing

Analyse arbejde

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad enten du har et enkelt spørgsmål, ønsker at høre mere om et muligt samarbejde eller noget tredje. Slå endelig vejen forbi kontoret - vi har altid kaffe på kanden!

+45 42809380

info@arosmedia.dk

Graham Bells Vej 18B, 8200 Aarhus N

info@arosmedia.dk

+45 42 80 93 80

Top

PPC marketing

Hos Aros Media skaber vi resultater for kunder i mange forskellige brancher med vores PPC marketing (Pay Per Click), som er en annonceform, hvor der først betales, når der klikkes på dine annoncer. Vi skaber blandt andet resultater gennem Google AdWords, Google Shopping og PriceRunner.

Vi hjælper vores kunder med opsætning, optimering og eksekvering af effektiv annoncering på forskelige markedsføringskanaler. Vi kan hjælpe dig med PPC marketing via Google AdWords, Google Shopping og PriceRunner, herunder remarketing, som er en effektiv annoncering på displaynetværket.

En forståelse af de forskellige mediers muligheder kombineret med din forretnings styrker er afgørende, når vi skal få mest muligt ud af dine annoncekroner! Vi har forståelse for marketing og brugeradfærd, som giver os en strategisk forståelse for, hvilke medier din forretning vil få mest muligt ud af.

Vil du fange potentielle kunder med PPC Marketing? Så kontakt os og hør mere om dine muligheder! 

Interessant? Lad os drikke en kop kaffe!

Klik dig videre og se hvad vi ellers tilbyder inden for PPC: