Top
 

Google Shopping

Har du en webshop, så er Google Shopping lige noget for dig! Ved hjælp af Google Shopping får du vist dine produkter øverst i søgeresultaterne med billede og pris. Du slipper derfor for at betale for irrelevante klik til dit website samtidig med at du generer mere relevant trafik til din webshop.

Google Shopping – Tiltræk trafik til din side!

Google Shopping… A’hva for en fisk? Du har garanteret bemærket, at når du søger efter produkter på Google, så kommer der øverst i søgeresultaterne produktbilleder, hvor man kan se både pris og forhandler. Det er produkter, som vises, gennem Google Shopping. Hvis du selv har en webshop, er det ikke til at komme udenom Google Shopping. Du kan få endnu mere eksponering i søgeresultaterne på Google ved hjælpe af Shopping og AdWords.

Det skaber utroligt mange muligheder for måden, hvorpå du kan fremvise din forretning, og det er muligt at have flere produktbilleder. Dvs., at hvis du sælger flere varer i samme kategori, er det muligt at få vist flere billeder.

Google Shopping annoncer

En Google Shopping annonce fungerer på samme måde som AdWords annoncer, hvor du bliver faktureret pr. klik. Dvs., når en person klikker på din annonce, så betaler du for det enkelte klik. Her er det spændende at følge med via Google Analytics og måle på, hvorvidt personerne, som klikker på annoncerne, bliver til købende kunde eller ej.

Google Shopping kan være indviklet at sætte op og administrere. Derfor forstår vi godt, hvis det ikke er helt nemt at finde rundt i. Hos Aros Media står vi til rådighed, når online markedsføring bliver en kompleks opgave, og du har brug for hjælp!

Har du styr på de seneste regler inden for Google Shopping? Læs mere her

Google Shopping 2.0

Relaterede ydelser inden for PPC: