Top
 

Søgeordsanalyse

En forudsætning for en topplacering på Google, er en grundig søgeordsanalyse. Denne analyse viser, hvad dine potentielle kunder søger efter på Google. Med en søgeordsanalyse kan du altså målrette dit indhold, så du når disse potentielle kunder og på den måde skabe mere trafik til din hjemmeside.

Få succes med søgeordsanalyser!

En søgeordsanalyse giver en afgørende indsigt i, hvordan din målgruppe benytter sig af søgemaskinerne, når de skal finde en hjemmeside, produkter eller services. Desto mere du ved om din målgruppes søgeadfærd, desto mere nøjagtig kan du ramme målgruppen via søgemaskinerne. En søgeordanalyse er en af de første ting, man skal gå igang med, når der skal laves et effektivt arbejde med SEO. Det er nemlig denne analyse som danner fundamentet for det SEO-arbejde, du vil udføre på den enkelte side.

Afhængigt af din virksomheds størrelse og hjemmesides omfang, kan en søgeordsanalyse både være tidskrævende og en stor mundfuld. Hos Aros Media anvender vi udvalgte værktøjer, når der skal udarbejdes søgeordsanalyser. Disse værktøjer viser os, hvor mange der søge på de specifikke søgeord. Det giver os mulighed for at se, hvilke ord der er mange, som går efter at rangere på, og hvilke der kan være stort potentiale i.

En grundig søgeordsanalyse er en forudsætning for en topplacering på Google. Find ud af, hvad dine potentielle kunder søger efter, og målret dit indhold, nå ud til denne målgruppe og skab mere trafik til din hjemmeside.

Når vi har udarbejdet en søgeordsanalyse, så har vi fundet frem til, hvilke primære søgeord din virksomhed bør fokusere på, og hvilke longtail søgeord, der er relevante for din forretning. Vi kan være behjælpelige med tekstforfatning og implementere søgeordene for dig, men vi kan også rådgive dig om, hvordan disse skal implementeres, så du selv kan udføre opgaven på din hjemmeside.

Google Keyword Planner

Google Keyword Planner er et af de primære værktøjer, som vi anvender, når vi udarbejder grundige søgeordsanalyser for vores kunder. Google Keyword Planner er et genialt søgeordsværktøj, som du kan bruge, når du skal undersøge, om der er søgninger på dine udvalgte søgeord. Du får mulighed for at få indblik i, hvor mange månedlige søgninger, der har været henover de seneste 12 måneder. Men det er ikke det hele. Udover dine egne forslag til søgeord, så kommer Google Keyword Planner selv med forslag til, hvilke søgeord du med fordel kan anvende på din hjemmeside. Det kan dog forekomme, at Googles forslag ikke altid er relevante, hvorfor det er vigtigt, at du er kritisk i udvælgelsen af søgeordene.

Tekst -Aros media
En søgeordsanalyse er et vigtigt værktøj til ethvert godt SEO arbejde!

Hjælp Google med at forstå dine søgninger

Det kan sommetider være nødvendigt at hjælpe søgemaskinerne med at forstå kunders hensigt bag en søgning. Fejlen sker ofte, når der bruges søgeord, som er transaktionsbaserede, men som opfattes som informationssøgninger af Google og andre søgemaskiner. Derfor er det vigtigt, at Google medtages i ligningen i forhold til søgninger, da Google kan opfatte søgninger anderledes, end hvad der oprindeligt var hensigten.

Google Suggest og Übersuggest

Når du indtaster et ord på Google, vil den automatisk komme med forslag til din søgning. Google forsøger at gætte sig frem til, hvad det er, du leder efter, ud fra hvad der bliver mest søgt på. Det er en god måde at få inspiration til andre søgeord, som kan være relevante for dit produkt, som du efterfølgende kan analysere i Googles værktøj for søgeordsplanlægning.

Relaterede ydelser inden for SEO: