logo
Vi er søde, ærlige og ambitiøse. Vores kerneværdier er åbenhed, gennemsigtighed og en god forretningsforståelse.

Online Marketing

Google AdWords

Konverteringsoptimering

Email Marketing

Analyse arbejde

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad enten du har et enkelt spørgsmål, ønsker at høre mere om et muligt samarbejde eller noget tredje. Slå endelig vejen forbi kontoret - vi har altid kaffe på kanden!

+45 42809380

info@arosmedia.dk

Graham Bells Vej 18B, 8200 Aarhus N

info@arosmedia.dk

+45 42 80 93 80

Top
 

Værdier

ÅBENHED, FORRETNINGSFORSTÅELSE OG GENNEMSIGTIGHED

Åbenhed…

I vores arbejde og tilgang til opgaver har vi altid en stor åbenhed.

Hos Aros Media holder vi os til sandheden, og pakker derfor ikke tingene ind. Vi tror på at en gensidig åbenhed tjene begge parter bedst i det lange løb. Åbenheden er en vigtig faktor for os, fordi vi sætter os i dit sted og betragter din virksomhed som var det vores egen.

Vi opnår de bedste resultater sammen, ved at holde en åben dialog omkring jeres virksomhed, og derfor vil vi gerne løbene holde møder, både hjemme hos jer og i vores lokaler.

Vi er søde, ærlige og ambitiøse i vores arbejde, hvilket du kan opleve, når du mærker, hvor stor en åbenhed vi arbejder med. Vi kalder en spade for en spade, da det er jeres forretning det handler om, og vi er derfor nødt til at være 100% ærlige i et samarbejde!

Forretningsforståelse…

Hos Aros Media sætter vi en stor ære i at være dit naturligvalg, når du skal indgå samarbejde med et digitalt markedsførings bureau. Uden forretningsforståelse og gode relationer, kommer vi ikke langt. Derfor arbejder vi målrettet på at optimere vores medarbejders kompetencer, som styrker din virksomhed.

Vi udviser relevant forretningsforståelse og forstår at udarbejde produktive løsninger, der understøtter kundens forretning og forbedrer deres konkurrencesituation.

Gennemsigtighed…

Digital markedsføring kan være en jungle, hvis man ikke sidder indenfor faget til dagligt. Hos Aros Media bestræber vi os på, at gøre dine digitale tiltag overskuelige og gennemsigtige.

Vi vil gerne bruge dig og din virksomhed som sparringspartner i samarbejdforløbet, så du kan hjælpe os med, at hjælpe dig. Gennemsigtighed indebærer, at vi åbent, klart og rettidigt giver kunderne alle relevante oplysninger om strategi, procedurer og beslutninger.

Vi ser ingen grund til at komplicerer tingene med avanceret udtryk og fremmedord, og vi taler gerne lidt langsommere, hvis du har svært ved at følge med.

Skal vi gøre dig mere synlig på nettet?

aabenhed