Top
 

Google Analytics

Hos AROS MEDIA er vi eksperter i Google Analytics. Det er ikke blot et redskab der kan måle salg og konverteringer, men man får et dybdegående indblik i hvad dine besøgende laver på din hjemmeside. Vi opsætter Google Analytics til din hjemmeside og hjælper dig til at forstå hvordan du kan få mest muligt ud af Google Analytics fremadrettet.

Google Analytics – Hold øje med dine besøgendes adfærd!

Google Analytics er et værktøj, som vi dagligt bruger hos Aros Media. Det er et fantastisk program til at holde høje med, hvordan vores kunders udvikling går, og hvordan deres besøgende færdes på vores kunders sider.

Vi hjælper dig til at få endnu bedre forståelse for din egen forretning og dens udvikling.

Google Analytics kan måle salg, konvertering og besøgstal på dit website, men hvad der i virkeligheden er interessant er, hvordan dine besøgendes adfærd er, når de navigerer rundt på din side. Ved hjælp af Google Analytics, kan du bl.a. se:

  • Hvilke sider brugerne starter på (landing pages).
  • Hvor lang tid, brugerne opholder sig på dine forskellige sider.
  • Forlader kunderne dit site midt i en bestilling?
  • Hvilke søgeord siden blev fundet med.

Det er utrolig værdifuldt for jeres virksomhed, at I kan måle, hvad jeres brugere foretager sig, når de besøger jeres website. Vi kan hjælpe jer med at forstå, hvordan I kan få mere ud af jeres besøgende, når I analyserer deres adfærd.

Vi varetager alt fra opsætning og udvikling til optimering af din online markedsføring. Alt efter dit behov kan vi også være med på sidelinjen som eksterne marketingkonsulenter, samt være rådgivende omkring Google Analytics og online markedsføring generelt.

Lær at forstå din trafik

Hvis du har ambitioner om at arbejde professionelt med Google Analytics, er det ekstremt vigtigt, at du forstår, hvilke rapporter du skal bruge til de forskellige analyser. Når først du har styr på, hvilke informationer du kan finde i de forskellige rapporter, er Google Analytics et meget brugervenligt værktøj. Som du sikkert allerede ved, så omfatter Google Analytics rigtigt mange rapporter. Det kan derfor være uoverskueligt for nye brugere at finde hoved og hale i de mange rapporter.

Der findes mange guides og videoer på Youtube, hvor du kan få hjælp til at danne dig  et overblik over de mange rapporter, men i virkeligheden er det oftest bedst selv at sidde med det og prøve sig frem.

Hos Aros Media arbejder vi dagligt med Google Analytics, og derfor er vi også parate til at hjælpe dig med opsætning og analyse af de forskellige rapporter, som er relevante for din virksomhed.

Google analytics - Aros Media

Relaterede ydelser inden for webanalyse: